Aikuisten lelukirja

Aurinkoista viikkoa sinulle 🙂

Tiesitkö kuinka ihanaa erotiikan ihana maailma voikaan olla? Pian tiedät 😉

Minulla on sinulle ihania uutisia. Aikuisten lelukirja on vihdoinkin ilmestynyt ja nyt sinulla on mahdollisuus saada tämä kirja itsellesi.

Tämä kirja pitää sisällään n.30 eri lelun esittelyn, erilaisia pintamateriaaleja. Pesu-, huolto- ja säilytysohjeet ja tietenkin myös voiteet ja öljyt.Kirjasta löydät myös vinkkejä siihen mitä kaikkea muuta kivaa voisi tehdä sekä millaisia kondomeja on olemassa ja kuinka niitä käytetään. Kirjassa on toisinsanoen käyty läpi kaikki oleellinen mitä sinun kuuluu tietää kun puhutaan näistä ihanista erotiikkavälineistä.

Kirjan voit ostaa meiltä Erotiikan Ajasta sekä loppu viikosta se löytyy myöskin Jyväskylän Antishopista. Ja kun olet lukenut kirjan niin unohda se pöydälle jotta teinit kotona lukisivat sen myös tai jätä työpaikalle se kahvihuoneeseen ja anna ystävillesi lainaa sitä sillä siitä kirjasta voi olla apua monelle nuorelle mm.kuinka kondomia käytetään. Tai voihan olla että kumppaniasi on saattanut pitkään vaivata liian aikainen laukeaminen. Tai ystävääsi voi harmittaa tietämättömyys kuivuudesta, haluttomuudesta tms. Tämän kirjan luettuaan moni voi saada elää “rikkaampaa” seksuaalista elämää paremmin tyydytettynä ja hymy huulilla. Leikki ei ole lasten yksinoikeus joten kirjasta vinkit ja meille lelukauppaan ostoksille ja viikonloppu leffateatteri voikin muuttua peli-illaksi teidän makkariin tai olohuoneeseen. Käytä mielikuvitustasi ja anna leikkimielisyyden vallata sinut!

Anna aikaa erotiikalle!

Hymy huulilla, Armi