Äitienpäivä 10.5.

Sunnuntaina juhlitaan äitejä. Lippu salkoon, kakkua ja kahvia ja kenties lahjakin.

Mutta mitä antaa lahjaksi hänelle joka on sinun lastesi äiti tai muuten haluat huomioida rakastasi jolla on aihetta  juhlaan? Teimme Oululaisen Kukkakauppa Kanervan kanssa yhteistyötä ja suunnittelimme teille 2 erilaista hellyyspakettia. Ja näistä upeista paketeista nautit myös sinä ja näistä nautitaan pitkään!

Ylellinen Shungan hierontaöljy jossa useita eri tuoksu vaihtoehtoja. Sekä upea kirkkaan punainen, pitkä ruusu. Tämän paketin hinta vain 39,90e.

Shunga lämmittävä hierontaöljy on yksi maailman laadukkaimmista hierontaöljyistä. Hierontaöljyä kaytettäessäsi korostat seksuaalista mielihyvää ja herkität aistisi jotta nautintosi olisi maksimaalinen. Öljyissä on ihana, hieman lämmittävä ominaisuus. Hiero tätä öljyä hellästi rakkaasi vartalolle ja huomaat hänen kohonneen nautintonsa kasvavan entisestään. Jos puhallat hellästi iholle niinkuin taikaiskusta öljy lämpenee lisää. Näitä Shungan hierontaöljyjä voidaan käyttää mille tahansa vartalon osalle. Ne on täysin turvallisia joita voit suukotella ja käyttää ilman huolta! Pullokoko 100 ml.

 

Toinen himoittu lahjasetti hänelle on varmaan se myydyin tunnetuin Satisfyer sekä upea kuvassa näkyva kukkakimppu. Tämän paketin hinta vain 49,90e.

Tiedämme, että naiset haluaa peräkkäisiä orgasmeja! Superketterän kokoinen, uutta kihelmöivän jännittävää tekniikkaa hyväkseen käyttävä, täysin pitelemätön Satisfyer klitoriskiihotin mahdollistaa naisesi uskomattoman nautinnolliset, peräkkäiset orgasmit jopa minuuteissa. Kuka voi sellaista edes vastustaa? Todella sulavasti muotoiltu Satisfyer  klitoriskiihoitin antaa ylivoimaista nautintoa, eikä se edes fyysisesti kosketa. Sen toiminta perustuu nerokkaaseen ja tehokkaaseen paineaaltojen tarkkaan käyttöön.  Klitoriskiihoittimen voimakkaan moottorin tuottamat nautinnolliset aallot saapuvat klitorikseen uskomattoman 11 erilaisen ohjelman voimin. Niistä löydät taatusti juuri sen sopivan, joka laukaisee naisesi upeiden sarjaorgasmien pyörteisiin kerta toisensa jälkeen.
Satisfyer  klitoriskiihoitin toimittaa ihania peräkkäisiä orgasmeja johon muut vastaavat laitteet eivät pysty.

Näitä molempia paketteja voit tilata keskiviikkoon 6.5 asti soittamalla meille numeroon 044 0690692. Kerromme puhelimessa tarkemmin kuinka toimitaan. Tietysti niin että kaikki olisi sinulle ja rakkaallesi mahdollisimman helppoa. Oulun alueella voimme toimittaa tuotteet sinulle kotiin pe-su välisenä aikana sinulle sopivaan kellonaikaan tai tuotteet voidaan noutaa joko meiltä Erotiikan Ajasta tai vaihtoehtoisesti myös Kukkakauppa Kanervasta.  Mutta muista tilata haluamasi paketti heti sillä vaikka näitä paketteja on reilusti niin silti niitä on rajoitettu määrä! Onhan sinun naisesi ansainnut vain parasta, koska hän saa sydämesi sykkimään voimakkaammin kuin kukaan muu!