Anna lahjaksi nautintoa

Moni miettii näin joulun alla, mitä antaisi lahjaksi kumppanilleen. Jos perinteiset paketit on jo nähty tai haluat niiden rinnalle jotain erityistä, kurkkaa moneen budjettiin sopivat vinkkimme joulun nautinnollisimpiin lahjoihin! Parasta näissä on se, että itsekin voi päästä mukaan nauttimaan… 😉

Kosketuksen lämpöä

Hierontatuotteet tuovat ihanaa tunnelmaa ja läheisyyttä niin joulun aikaan kuin sen jälkeenkin. Paketoi siis lahjaksi laadukas tuote ja anna lisäksi hemmotteleva, kokonaisvaltainen hieronta!

Shungan hierontavoiteista löytyy yksitoista houkuttelevaa tuoksua ja makua. Kauniiseen lasipulloon pakattu tuote on upea lahjaidea.

Karkkimaisempien tuoksujen ja makujen ystävälle sopii loistavasti ID 3some-tuoteperhe, josta löytyy neljä herkullista maku- ja tuoksuvaihtoehtoa.

Sekä Shungan hierontavoiteet että ID 3some-tuotteet sopivat niin ulkoiseen hierontaan kuin liukuvoiteeksikin. Hieronnasta tulee tavallista kokonaisvaltaisempaa, kun voidetta nuolee iholta ja puhaltaa, suukottelee ja hyväilee ympäri kehoa 😉 Kummatkin tuotteet lämmittävät hieman hierottaessa. Tuotteet ovat turvallisia käyttää sekä lelujen että kondomien kanssa.

Öljypohjaisten, vain ulkoiseen hierontaan tarkoitettujen tuotteiden ystäville sopivat hierontakynttilät, joiden lämmin kasvipohjainen öljy hellii kehoa. Tunnelmoikaa ensin kynttilänvalossa ja käyttäkää sulanut massa hellään hierontaan! Erilaiset tuoksuvaihtoehdot luovat tunnelmaa ja herättelevät aisteja.

 

Lempeää sidontaa

Sidonta tai kahlitseminen voi olla rajua ja nautinnollisen kivuliasta, mutta myös aistillista ja lempeää. Välineitä voi käyttää monella tapaa yhteiseen nautintoon. Olisiko joulun aikaan hetki uudenlaisille leikeille? 😉

Sidontasetti sisältää kattavan valikoiman perustuotteita, joiden avulla on helppo lähteä tutustumaan kahlitsemisen maailmaan. Oletteko jo kokeilleet, miltä tuntuu antaa kehonsa kumppanin hyväiltäväksi kahlittuna ja silmät sidottuna?

Pehmeä sydänlätkä on suloinen lisä mihin tahansa lahjaan! Pienikokoinen lätkä on helppo tuoda mukaan yhteisiin leikkeihin. Lempeä läpsäytys antaa uudenlaisia tuntemuksia lätkiin tottumattomalle ja vaihtelua kovemmista otteista tykkäävälle.

 

Värisee, värisee vällyissä

Pienet vibraattorit ovat ihanan monipuolisia ja sopivat käytännössä kaikille, niin yksin kuin yhdessä käytettäväksi.

Kurvikas pinkki on siro, vain hieman sormea isompi vibraattori, jonka paristokäyttöisestä moottorista löytyy kuitenkin mukavasti tehoa. Tuotetta on helppo käyttää, sillä siinä on vain yksi nappi, jota lyhyesti napauttamalla löytyy seitsemän erilaista värinäohjelmaa. Tehkää vaikkapa tutkimusretki toistenne keholle ja etsikää värinän kanssa ne kaikkein nautinnollisimmat erogeeniset alueet 😉

Voimakkaan värinän ystävälle sopiva USB-ladattava luotivibraattori on siro tehopakkaus, jonka kymmenen värinäohjelmaa vievät nautinnon uusiin ulottuvuuksiin. Luotivibraattori sopii monenlaiseen käyttöön niin yksin kuin yhdessä kumppanin kanssa, sukupuolesta riippumatta. Miltä värinä tuntuisi esimerkiksi klitoriksella, nänneillä, kiveksillä tai kaulalla?

Satisfyerin USB-ladattava penisrengas on monipuolisuudessaan vertaansa vailla. Perinteisiin paristokäyttöisellä moottorilla väriseviin penisrenkaisiin verrattuna tehokkuus on tässä tuotteessa aivan omaa luokkaansa! Tuote ei värise ainoastaan kumppania varten, vaan värinät tuntuvat koko renkaassa myös penikselliselle itselleen. Kaksitoista erilaista värinäohjelmaa antavat valinnanvaraa ja vaihtelua. Penisrengas on säädettävä, eli sen voi kiristää juuri sopivan kokoiseksi. Kokeile myös kääntää värisevä osa kiveksille tuomaan erilaisia nautinnon tunteita. Penisrenkaan voi hyvin jättää myös kokonaan auki ja liikutella sitä pitkin peniksen vartta tai käyttää vaikkapa pienenä vibraattorina ympäri kehoa. Todellinen monitoimituote siis!

 

Ihanaa imua

Kukapa ei tykkäisi kukista? Valitse tällä kertaa lahjaksi Ruusu, joka säilyy ja tuottaa nautintoa pitkään! Tämä hittituote on kauneutensakin puolesta ihana lahjaidea. Klitoriskiihotin toimii yhtä aikaa imulla ja värinällä ja sen kymmenestä ohjelmavaihtoehdosta löytyy tehoa vaativammallekin käyttäjälle. Käytön aikana hento ilmavirta herättelee myös klitoriksen alueen herkkiä hermopäätteitä nautintoon.

Ihana uutuus valikoimassamme on Eden alipainevibraattori, joka on tarkoitettu “puettavaksi” ja käytettäväksi yhtä aikaa klitorikselle ja vaginaan. Klitorikselle jäävässä osassa on voimakas imu ja vaginan sisälle menevä osa värisee. Tuotetta voi käyttää niin kumppanin kanssa, yhdynnän aikana kuin yksinkin. Langaton kaukosäädin tekee erilaisten imu- ja värinäohjelmien käytöstä helppoa tilanteesta riippumatta!

 

Vaikeuksia päättää?

Me Erotiikan Ajan liikkeessä autamme mielellämme tuotevalinnoissa. Toisinaan tulee silti hetkiä, jolloin valinnan tekeminen tuntuu mahdottoman vaikealta.

Tätä varten olemme tänä vuonna tehneet pieniä lahjapusseja niin peniksellisiä  kuin pimpillisiäkin ajatellen. Anna pussi lahjaksi sellaisenaan tai pienenä kivana lisänä muun lahjan rinnalla!

Muista myös valmiit tuotepakkaukset, jotka on helppo ottaa mukaan vaikkapa joulureissuun! Olisiko tunnelma kuuma vai intohimoinen? 😉

Aina on tietysti mahdollista jättää lahjansaajalle valta valita! Liikkeeseemme on saatavilla myös lahjakortteja, jolloin lahja on varmasti mieluinen. Lahjakortin summan voit päättää vapaasti itse.

Tervetuloa lahjaostoksille liikkeeseemme! Palvelemme mielellämme <3

Terkuin,

Erotiikan Ajan tytöt