Erotiikkavälineiden etäkutsut la 27.3 klo.17-19

Keitä kaffet tai ota lasi viiniä ja tule seuraani kuuntelemaan uusimpien erotiikkavälineiden tuote-esittelyä. Kutsut järjestetään etänä koska Korona jyllää vieläkin mutta tämä on myös hyvä mahdollisuus sinulle joka et ehkä asu Oulussa mutta olet kuullut kutsuistamme. Tai sinulle joka et ehkä rohkene tulla esittelyihimme tai haluat järjestää iloisen ja hersyvän illan kotisohvallasi oman murusi tai ystävien kera.

Kuinka toimitaan? No minäpä kerron. Tämä esittely tilaisuus maksaa sinulle 30e jonka suoritat meidän lähettämällä laskulla meidän tilille. Kun lasku on maksettu sinulle lähetetään antamaasi sähköpostiin linkki josta pääset seuraamaan väline- esittelyä. Silti et menetä sitä 30e vaan saat seuraavaan tilaukseesi 30e alennuksen tai vaihtoehtoisesti yllätyslahjan jonka arvo on vähintään 30e. Maksulla saat siis yhden kerran 30e alennuksen tai 1 lahjan vaikka ruutusi takana olisi 10 silmäparia katsomassa esittelyä. Ilmoittautumiset pitää tehdä 24.3. mennessä!

Lauantaina 27.3 hieman ennen viittä keitä itsellesi kahvit tai ota lasi viiniä ja asettaudu mukavasti sohvan pohjalle ja kuuntele kun kerron sinulle uusista ihanista surruuttajista ja liukkaimmista ja herkullisista voiteista. Nämä kutsut kestävät n.2 tuntia. Esittelyn jälkeen sinulla on mahdollisuus tehdä juuri näistä esitellyistä tuotteista tilaus tavallista edullisempaan hintaan. Tämä tarjous kestää sinulla sunnuntaihin 28.3 puoleen yöhän asti. Sen jälkeen tulleet tilaukset ovat jälleen normaalilla hinnalla.

Lähetämme sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen todella selkeät ohjeet siitä kuinka toimitaan jotta varmasti jokainen halukas pääsee osallistumaan.
Joten jos kiinnostuit niin laita meille viestiä info@erotiikanaika.fi niin kerromme mielellään lisää.

Koska Koronanaikana meillä on enemmän aikaa itselle sekä parisuhteelle niin miksipä sitä ei piristäisi uusilla ihanilla leluilla ? Nyt jos koskaan on oivallinen tilaisuus järjestää erotiikkaväline- esittelyilta itselle, ystävien tai oman murun kera. Tervetuloa mukaan! Terkuin, Armi