Hierontatuotteella on väliä

Toisinaan liukuvoide ja hierontavoide menevät käsitteenä sekaisin, vaikka kyseessä on kaksi erilaista tuotetta. Tämä ei sinällään ole ihme, sillä puhutaanhan kuitenkin esimerkiksi hieromasauvasta ja itse hierontakin voi olla muutakin kuin lihasjumien pehmittämistä. 

Millaisista tuotteista siis on kyse, kun puhutaan liukuvoiteista ja erilaisista hierontaan tarkoitetuista tuotteista?

 

Liukuvoiteella luistoa ja vaihtelua seksiin

Liukuvoiteet jaetaan vesi-, silikoni- ja öljypohjaisiin sekä hybridiliukuvoiteisiin, jotka sisältävät sekä vettä että silikonia. Kaikilla näistä liukuvoiteista on omat hyvät ja huonot puolensa. Käyttötarkoitus ja yksilölliset mieltymykset määrittävät eniten sitä, mikä tuote tai mitkä tuotteet olisivat parhaita juuri omaan käyttöön.

Liukuvoiteiden perusidea on kuitenkin tuoda vaihtelua, mukavuutta ja luistoa seksiin, olipa kyseessä suuseksi, yhdyntä, seksilelujen käyttäminen tai sooloseksi. Liukuvoiteet voivat myös sisältää erilaisia stimuloivia ominaisuuksia tai vaikkapa maun.

 

Vedellä luistoa seksiin

Vesipohjaiset liukuvoiteiden luisto on luonnollisen tuntuinen, mutta veden haihtumisen myötä luisto hiipuu nopeammin kuin muissa liukuvoidevaihtoehdoissa. Vesipohjainen liukuvoide onkin parhaimmillaan nimenomaan seksikäytössä, sillä kokovartalohierontaan liukuvoiteen kesto ei yleensä riitä.

Intiimimpään hierontaan vesipohjaiset makuliukuvoiteet sen sijaan voivat tuoda mukavaa vaihtelua ja ne ovat omiaan suuseksin rikastuttajana 😉 Makuja löytyy varmasti jokaisen toiveeseen monilta eri valmistajilta. Miltä kuulostaisi vaikkapa herkullinen suklaa  tai maukas vanilja?

 

Monikäyttöinen silikoni

Silikonipohjainen liukuvoide on suunniteltu liukasteeksi seksiin, mutta voimakkaan ja kestävän luistonsa ansiosta se soveltuu moneen muuhunkin käyttöön. Joko olet testannut esimerkiksi laadukkaan Eroksen silikoniliukuvoiteen käyttömahdollisuuksia?

Luisto riittää näissä tuotteissa jopa kokovartalohierontaan, sillä tuntuma on lähes öljyinen, vaikka liukuvoide ei sisällä öljyä. Tämän ansiosta silikonipohjaista liukuvoidetta voi huoletta käyttää myös kondomien kanssa. Yksi tuote riittää, vaikka selän hieronta vaihtuisi intiimihieronnaksi ja asiat johtaisivat toiseen 😉

Silikonipohjaiset liukuvoiteet ovat useimmiten tuoksuttomia eikä niissä ole makua. Hajusteetonta tuotetta etsivälle tämä on hyvä uutinen. Joku toinen monitoimituote voi kuitenkin olla omaan käyttöön mieluisampi, jos toiveissa olisi esimerkiksi nuoleskella hierontatuotetta iholta hieronnan yhteydessä.

 

Herkulliset hierontavoiteet

Hierontavoiteet ovat paras valinta silloin, kun etsinnässä on monitoimituote, josta löytyy sekä maku että tuoksu. Nämä tuotteet sopivat niin ulkoiseen hierontaan, intiimihierontaan kuin liukuvoiteeksikin. Kokovartalohieronnassa hierontavoiteet lämmittävät hieman hieromisen myötä.

Silikoni- tai öljypohjaisiin tuotteisiin verrattuna koostumus on hieman erilainen, sillä luiston pohjana on monissa tapauksissa glyseriini. Koostumus ei kuitenkaan tuotteen nimestä huolimatta ole varsinaisesti voidemainen, vaan lähempänä öljyä. Tuotteet eivät kuitenkaan sisällä öljyä, minkä ansiosta ne sopivat myös käytettäväksi liukuvoiteena myös kondomien ja seksilelujen kanssa.

 

Etsi suosikkisi Shungan yhdestätoista ihanasta hierontavoiteesta tai ID 3some-sarjan neljästä karkkimaisen herkullisesta vaihtoehdosta! Miltä kuulostaisivat vaikkapa vadelma  tai mansikka-banaani?

 

Muut monitoimituotteet

Markkinoilta löytyy myös joitain vesipohjaisia monitoimituotteita, jotka on tarkoitettu ulkoiseen hierontaan ja liukuvoiteena käytettäväksi.

Tyypillisesti näissä tuotteissa on vain tuoksu ja ja joissain tapauksissa myös stimuloivia ominaisuuksia, kuten lämmittävä vaikutus. Erona hierontavoiteisiin tuotteiden koostumus on voidemaisempi tai jopa geelimäinen. Tuotteissa ei yleensä ole varsinaista makua, vaikka niitä olisikin koostumuksensa puolesta turvallista nuolla iholta.

Nämä tuotteet ovat loistava valinta silloin, kun toiveissa on vesipohjainen tuote, mutta seksin liukastamisen lisäksi myös kokovartalohieronta voisi olla paikallaan.

 

Hierontaöljyt

Hierontaöljyt ovat hyvä valinta silloin, kun kaivataan ainoastaan ulkoiseen hierontaan sopivaa tuotetta.

Hierontaöljyt ovat nimensä mukaisesti öljypohjaisia tuotteita, eli ne eivät sovellu käytettäviksi useimpien seksilelujen tai kondomien kanssa. Tuotteita ei ole yleensä myöskään tarkoitettu muuhun kuin ulkoiseen hierontaan.

Hierontaöljyjen luisto on öljypohjaisen koostumuksensa ansiosta voimakas ja kestävä. Tuotteet sopivat siis mainiosti kokovartalohierontaan tai vaikkapa kumppanin hartioiden hieromiseen pitkän päivän jälkeen.

 

Vaihtelua hierontaan tuovat erilaiset tuoksuvaihtoehdot, joita öljyissä usein on. Tuokaa luksusta arkeen vaikkapa eksoottisilla hedelmillä tai ruusun tuoksulla! Makua näissä tuotteissa ei ole, sillä niitä ei ole tarkoitettu nuoltavaksi iholta.

 

Tunnelmaa ja lämpöä hierontakynttilöistä

Öljypohjaisia tuotteita löytyy myös muussa muodossa kuin perinteisenä hierontaöljynä! Hierontakynttilät ovat tuotteita, jotka yhdistävät ihanasti kynttilänvalossa tunnelmoinnin, lämmön ja kosketuksen. Nimensä mukaisesti ne ovat kynttilöitä, joiden kynttilämassa on tarkoitettu käytettäväksi ulkoiseen hierontaan.

Anna kynttilän palaa hetki ja odota, että riittävä määrä kynttilämassaa sulaa. Tämän jälkeen voit kaataa sulanutta öljyä iholle ja nauttia lämmittävästä hieronnasta.

Hierontakynttilöissä käytettävän kynttilämassan sulamispiste on matalampi kuin esimerkiksi perinteisten steariinikynttilöiden, eikä sulanut öljy ole siis polttavan kuumaa. Kannattaa kuitenkin antaa massan jäähtyä pieni hetki ennen sen kaatamista iholle ja varmistaa sopiva lämpötila.

Hierontakynttilöistä löytyy paljon erilaisia tuoksuvaihtoehtoja. Shungan tuoksukynttilöiden tuoksut ovat pääosin samanlaisia kuin sarjan hierontavoiteiden tuoksut. Testaa tämä suosikkituote esimerkiksi mansikkakuohuviinin tai vaniljan tuoksuisena!

 

Öljyä kuin öljyä?

Moni suosii hieronnassa kotoa löytyviä öljyjä, kuten kookosöljyä tai vaikkapa vauvaöljyä. Kokovartalohierontaan se ei välttämättä olekaan ollenkaan huono idea, kun muuta ei ole saatavilla.

Näidenkin öljyjen kanssa on kuitenkin tärkeää muistaa, että ne eivät sovi yhteen useimpien seksilelujen tai kondomien kanssa. 

Öljyissä ei luonnollisestikaan ole myöskään tuoksua tai makua tuomassa omaa lisäänsä hierontaan.

 

Meiltä löydät ihanat, tuoksuja ja makuja sisältävät tuotteet, kun haluat panostaa tunnelmaan! Liikkeessämme pääset aina tunnustelemaan tuotteiden koostumusta sekä testaamaan tuoksuja ja makuja.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme! <3

 

Terkuin,

Erotiikan Ajan tytöt