Huulet tisseissä! Onhan pikkujouluaika

Hei. Mulla on ihan hirveä kiire mutta minun pitäisi ostaa lahja pikujouluihin eikä se saa maksaa kuin muutaman euron. Löytyisikö teiltä?

Aika tyypillinen asiakas juuri tähän aikaan vuodesta sillä onhan pikkujouluaika. Pikkujoulut on monen työpaikan odotetuin ilta. Saadaan kokoontua porukalla viettää yhteistä aikaa jolloin yleensä pukeudutaan muihin kuin työvaatteisiin, nautitaan glögiä ja tutustutaan toisiin. Ja perinteisesti jokainen ostaa pienen muutaman euron maksavan lahjan ja sit ne vaihdetaan tai jaetaan juhlissa. Hyvin usein siellä on konvehteja, lottorivi tai kynttilä. Mutta entäpä jos se tänä vuonna olisikin jotain ihan muuta?

Meiltäkin löytyy myymälästä useita eri vaihtoehtoja mitä pikkujouluihin voisi lahjaksi ostaa. Hauskoja kravatteja, seksinoppia, taskumattia, renkaita, vibraattoreita, kondoja, tikkareita, liukkareita ja unohtamatta tätä kaikkien miesten unelmamukia TISSIMUKI!

Jos jokaisen aamukahvin saisi aloittaa painamalla huulet rintoihin niin monen aamu olisi paljon iloisempi. Ehkä jopa nämä maanantaiaamut olisi mieluisempia. Onhan se nyt ihana tunne kun ihan luvan kanssa saa nuoleskella rintoja vaikka siellä työpisteellä ja uskon että se aiheuttaa hymyilyä myös työkavereissa. Miksi kaiken pitäisi olla aina niin virallista ja hillittyä. Voihan se arkikin olla hauskaa ja sisältää huumoria vaikka työ muuten otetaan vakavasti ja tosissaan. Keneltä se on pois jos kahvit nautitaankin hieman seksikkäämmin 🙂

Törmäsin sosiaalisessa mediassa kysymykseen -Miks aikuiset tekee niin vähän kivaa vaikka niitten ei tartte pyytää siihen lupaa vanhemmilta? No niinpä! Miksi tosiaan me aikuiset tehdään niin vähän kivoja juttuja kun meillä on vain tämä yksi elämä.  Muistetaan nauttia joka päivä tästä elämästä ja nauretaan ja annetaan naurun aiheita myös muille. Ei elämää liian vakavasti kannata ottaa! Hymy huulilla tai vaikka tissit huulilla elämä on paljon nautinnollisempaa.

Ja varmaan jo arvaatkin mitä tämä nainen osti lahjaksi pikkujouluihin 😉