Joulukalenteri

Ihanaa marraskuun loppua 🙂

Lumi on meillä maassa ja glögit, piparit ja joulusuklaat ovat saapuneet myymälöihin.  Samoin on myös joulukalenterit sillä joulukuu on pian. On suklaisia, tehtävillä, kosmetiikkaa sisältäviä, kuvallisia ja vaikka ja mitä. Lapset innolla odottavat jouluaattoa ja jännitystä pidetään yllä sen avulla että joka aamu saa avata uuden luukun ja kun luukut vähenee niin jouluaatto lähenee. Mutta minkä ihmeen takia myös me aikuiset emme voisi nauttia joulukalenterin iloista? Joten mekin halusimme muistaa meidän asiakkaita ihanalla omalla joulukalenterilla…

Kun joulukuu koittaa niin kannattaa tulla meille myymälään tai klikata meidän Facebook sivut auki ja kurkata mitä ensimmäisen luukun kautta paljastuu. Jokaisen päivän kohdalla on oma ihana tuote joka on tarjoushintaan voimassa meillä vain sen yhden päivän. Mutta koska myymälämme on sunnuntaisin kiinni niin sunnuntain luukkujen takaa paljastuva tuote on voimassa myymälässä vasta maanantaina. Samoin itsenäisyyspäivänä  kun myymälämme on kiinni (6.12) luukusta paljastuva tarjoustuote on voimassa vasta 7.12. Tuote on tarjouksessa meillä myymälässä mutta jos olet kauempaa ja haluat tuotteen itsellesi niin laita meille rohkeasti viestiä niin uskon että löydämme hyvän ratkaisun siihen että saat tuotteesi Inariin, Hankoon ja jokapaikkaan siitä väliltä.
Innolla tässä juuri mietinkin kuinka ihana joulun odotusaika minulle ja kumppanilleni tuleekaan sillä joka päivä jouluaattoon asti saamme leikkiä uusilla leluilla ja jouluaatto koittaa nopeammin koska aika kuluu leikkien. On niin ihanaa olla aikuinen sillä meilläkin on lupa leikkiä!

Kun nyt vielä malttaisi nukkua muutaman yön että joulukuu alkaisi..