Kehon ja mielen yhteys 1/4 Ke 23.11 klo.18.30-20

Tervetuloa Erotiikan Ajan toivottuun iltaan johon saamme kovasti toivotun Mari Suorsan mukaan. Mari Suorsa on psykoterapeutti ja työnohjaaja. Marille sydämenasia on puhua mielen asioista ja juuri se sai Marin innolla mukaan rakentamaan teille voimaannuttavaa iltaa ja iltoja.
Ilta on ensimmäinen osa neljän illan kokonaisuutta. Jokaisessa illassa käymme läpi ihmisen ja kehon yhteyttä. Voit osallistua vain yhteen iltaan tai kaikkiin neljään jolloin saat kaiken mahdollisen tiedon ja kokemuksen. Mutta jokainen ilta on rakennettu niin että yhdestäkin illasta saat jo paljon.
Ensimmäisessä illassa käymme läpi kehon ja mielen yhteyttä, tunnetyöskentelyä ja illan lopussa teemme mielikuvitusharjoituksen. Iltaan mahtuu vain 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittaudut maksamalla 10e maksun. Illassa on tarjolla pientä tarjottavaa. Varaa paikkasi pian että mahdut mukaan!
Ilta maksaa 10e kerta mutta jos ostat kerralla 4 iltaa saat ne hintaan 35e. Maksettu ilta on varattu ilta. Jos ilta perutetaan meidän puolesta rahat palautetaan välittömästi takaisin. Sairastumisen johdosta saat myös rahasi takaisin sairaslomatodistuksen toimitettuna. Muuten emme ota peruutuksia vastaan. Varaa paikkasi pian sillä iltaan mahtuu vain 20 mukaan.
ILTA JÄRJESTETÄÄN EROTIIKAN AJASSA KE 23.11 KLO.18.30-20