Kehon ja mielen yhteys 2/4 Ke 14.12.22 klo.18.30-20

ervetuloa Erotiikan Ajan toivottuun iltaan johon saamme kovasti toivotun Mari Suorsan mukaan. Mari Suorsa on psykoterapeutti ja työnohjaaja. Marille sydämenasia on puhua mielen asioista ja juuri se sai Marin innolla mukaan rakentamaan teille voimaannuttavaa iltaa ja iltoja.
Ilta on toinen neljän illan kokonaisuudesta. Jokaisessa illassa käymme läpi ihmisen ja kehon yhteyttä. Voit osallistua vain yhteen iltaan tai kaikkiin neljään jolloin saat kaiken mahdollisen tiedon ja kokemuksen. Mutta jokainen ilta on rakennettu niin että yhdestäkin illasta saat jo paljon.
Toisessa illassa käymme läpi kehon ja mielen yhteyttä sekä pohdimme mitä muutoksia halua ja mitä en enää halua. Illan päätteeksi teemme mielikuvaharjoituksen. Iltaan mahtuu vain 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittaudut maksamalla 10e maksun. Illassa tarjolla pientä tarjottavaa. Varaa paikkasi pian että mahdut mukaan!
Ilta maksaa 10e kerta mutta jos ostat kerralla 4 iltaa saat ne hintaan 35e. Maksettu ilta on varattu ilta. Jos ilta perutetaan meidän puolesta rahat palautetaan välittömästi takaisin. Sairastumisen johdosta saat myös rahasi takaisin sairaslomatodistuksen toimitettuna. Muuten emme ota peruutuksia vastaan. Varaa paikkasi pian sillä iltaan mahtuu vain 20 mukaan.
ILTA JÄRJESTETÄÄN EROTIIKAN AJASSA KESKIVIIKKONA 14.12 KLO.18-30-20