Kehorauha- ilta 14.5 klo.17.alk.

Tervetuloa Erotiikan Ajan asiakasiltaan jossa käsitellään taatusti mielenkiintoista aihetta eli kehorauhaa. Saamme iltaan upean ja rohkean Mari Korpelan joka on kouluttaja ja Auktorisoitu seksuaalikasvattaja (SSS).
Kehorauhalla tarkoitetaan jokaisen oikeutta olla olemassa ilman kehokommentointia tai oletuksia kehon perusteella. Kehorauha kuuluu ihan kaikille! Jokainen keho on uniikki, ainutlaatuinen ja hyvä juuri sellaisena kuin on aina varpaista päälakeen saakka. Omaan kehoon tai tiettyihin kehonosiin liittyvä häpeä kumpuaa usein yhteiskunnan normeista, kapeista kauneusihanteista tai ahtaista sukupuolirooleista, mutta todellisuudessa ei ole olemassa mitään muottia, johon ihmisten ja kehojen tulisi mahtua. Jokainen keho on yhtäläisen arvokas riippumatta kehon koosta, muodosta, ihonväristä, karvoituksen määrästä, sukuelimien ulkonäöstä, arvista ja jäljistä, näkyvistä tai näkymättömistä vammoista, sukupuolesta tai mistä tahansa muustakaan kehon ominaisuudesta. Meillä jokaisella on oikeus olla juuri sellaisia kuin olemme, meillä jokaisella on oikeus kehorauhaan.
Ilta ei maksa mitään eikä sinun tarvitse ilmoittautua. Illassa ei myöskään ole mitään ostopakkoa. Iltaan ovat kaikki tervetulleita. Odotamme sinulta kuitenkin 18-vuoden ikää. Tervetuloa iltaan yksin tai isommallakin porukalla.
Tarjolla pientä syötävää ja juotavaa