Kuvia ja kokemuksia la 11.9 klo.17 alk.

Tervetuloa Erotiikan ajan asiakasiltaan la 11.9 klo.17 alkaen.
Oletko aina halunnut tavata dominan? Kenties kuulla tarinan naisesta joka iltaisin astuu dominan saappaisiin ja heittää domina persoonan päälle. Tule kuulemaan, näkemään ja halutessasi myös kokemaan domina Sofiona myymäläämme.
Uskaltaisiko heittäytyä rohkeisiin kuviin jotka on tehty hyvällä maulla? Paljastavaa ja rohkeaa mutta sensuellisti.
Pidän kuvista, joissa on sitä jotain ja että niistä tunnelma välittyisi kuvan katsojalle. Kuvaus tilanteesta tehdään hassutteleva, luonteva ja pilke silmäkulmassa
Kuvauksiin en ota vain missimittoihin mahtuvia naisia.
Kuvauksia ei tarvitse laihduttaa ennen varattua aikaa. Jos vartalossasi on joku kohta mistä et pidä, peitetään se kankaalla tai sopivalla asennolla ja korostetaan puolia, joista itse pidät.
Kuvissa saa näkyä kuvattavan luonne, omat ominaispiirteet, mieltymykset ym. Prätkämimmistä on turha ottaa hempeän vaaleita kuvia, jos luonne vaatii nahkastringejä ja 12 cm korkokenkiä.
Kerro mitä haluat tai heittäydy minun käsiin ja pidä hauskaa. Varaa iltaan 20€ käteistä niin nappaan sinusta sinun tyylisen kuvan just sinulle. Myymälästä voimme lainata haluamaasi rekvisiitta tämän illan kuvausten ajaksi.
Ilta ei maksa mitään eikä illassa ole ostopakkoa. Illassa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa. Ota ystäväsi tai kumppanisi mukaan ja koe upea domina Sofiona. Ja kuvauta itsestäsi ammattikuvaajan kanssa unohtumaton kuva!