LILAT ALET la 6.6.20 klo.17-19

LILAT ALET  Erotiikan Ajassa lauantaina 6.6.20 klo.17-19.

LILAT ALET on tarkoitettu 40.lle ensimmäiseksi meille ilmoittautuneelle asiakkaalle jossa tarjoamme teille huippu alennuksin tuotteita.  Jokainen tuote joka on tänä iltana alennuksessa esitellään ensin jotta tiedät varmasti mitä olet ostamassa, kuinka sitä käytetään, pestään ja säilytetään. Liian usein kuulemme siitä että tuote on mennyt pilalle väärän liukuvoiteen tai säilytyksen vuoksi. Tai on minulla tämä mutta en tiedä kuinka sitä käytetään. Tänä iltana saat kaiken tiedon näistä tuotteista.

Alennetut tuotteet ovat huippu alennuksin eli ei mitään -10% vaan reilut alennukset. Osa tuotteista jopa -80%. Mutta alennukset ovat voimassa vain heille 40.lle jotka ovat ilmoittautuneet mukaan ja vain sen kahden tunnin ajan. Tarjous tuotteita ei ilmoiteta etukäteen vaan tuotteet paljastuvat vasta illassa. Tarjous tuotteissa on otettu huomioon kaikki ihmiset ja mieltymykset parhaamme mukaan joten tuotteita on laidasta laitaan. Tuotteita on varattu niin paljon että jokaiselle illassa olleelle tuotteita riittää! Illassa on tarjolla myös pientä syötävää ja juotavaa.

Paikalle mahtuu vain 40 ensiksi ilmoittautunutta asiakasta joten ota heti puhelin käteen ja soita tai laita meille viestiä ja ilmoittaudu iltaan. Ilta ei maksa sinulle mitään eikä sido sinua ostamaan mitään. Mutta ilmoittautuminen on sitova! Tiedämme jo nyt että ilta tulee täyteen joten ethän varaa paikkaa jos et ole tulossa! Muista että sinun pitää ilmoittautua ja saada meiltä vahvistus että olet mahtunut iltaamme mukaan!

VARAA PAIKKASI HETI!!!

Tervetuloa 🙂