Lilat alet! Onko jo liiankin halpaa?

Hei taas ihanat 🙂

Tulipa tämä mystinen, näkymätön Korona joka laittoi myös meillä Erotiikan Ajassa asioita uuteen järjestykseen.  Meiltä peruuntui asiakasiltoja, kutsuja ja muita tapahtumia. Iloksemme olemme kuulleet että olette kaivanneet meidän iltoja ja olemme kuulleet teidän toiveenne. Ja nyt kun se pian on myös mahdollista niin toiveenne toteutuu. Lilat alet-ilta joka on teille, rakkaat asiakkaamme toiveidenne ilta!

Edelleenkään emme voi iltaa pitää ihan meidän toiveidemme mukaisesti sillä haluamme kuitenkin noudattaa sääntöjä joita meille hallitus antaa. Joten iltaan mahtuu mukaan ainoastaan 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Iltaan on tullut jo varauksia mutta vielä on paikkoja jäljellä joten soita tai laita viestiä niin varataan sinulle ja ystävällesi oma paikka. Mutta varaa pian että et jää ilman! Sinun pitää saada meiltä varmistus että mahdut iltaan!

Mitä sitten illassa tapahtuu? No me esittelemme 10 uutuutta ja hittiä joista kaikki ovat erilaisia tuotteita. Tuotteet ovat laidasta laitaan ja tuotteissa on huomoitu toivottavasti kaikkia ihmisiä.  Nämä tuotteet siis esitellään teille että mitä ne ovat ja kuinka niitä kaytetään. Mistä materiaalista ne on valmistettu ja onko joku jolle nämä tuotteet eivät sovi. Myös nämä käydään illan aikana läpi. Ja usein meiltä kysytään että kuinka tuotteita pestään ja mitä liukuvoidetta näiden kanssa voi käyttää. Myös nämä asiat otamme  esille illan aikana. Sekä tietenkin sen kuinka tuotteita säilytetään!

Ja ehkäpä se paras osuus jäi tähän loppuun. Nämä 10 tuotetta jotka esittelemme teille ovat erikois tarjouksessa vain sen illan ajan. Ja nyt puhutaan kunnon tarjouksista. Osa tuotteista ovat jopa -80% alennuksessa. Eli myymme tuotteita reilusti alle tukkuhinnan! Mutta vain sen illan aikana joka kestää siis vain 2 tuntia (klo.17-19). Näitä tuotteita ei paljasteta etukäteen vaan tuotteet selviää teille vasta illassa.

Paljon on tullut kysymyksiä että mitä ilta maksaa? No sekin on hyvä uutinen sillä ilta on sinulle täysin maksuton! Sinulla ei ole myöskään ostopakkoa illan aikana. Ainoa mitä pyydämme sinulta iltaan kohdistuen on se että ilmoittaudut iltaan sillä meille mahtuu vain 40 ihmistä näiden säädösten puitteissa. Me tarjoamme sinulle käsidesiä, kertakäyttöhanskat sekä pientä suolaista tarjottavaa unohtamatta tietenkään virvoittaa juomaa.

Eli ilmoittaudu iltaan ja tule kuulemaan mitkä lelut ovat juuri nyt IN ja osta ne edulliseen hintaan vain tämän illan aikana. Tai jos et halua niin sinun ei ole pakko tehdä ostoksia.  Voit vain tulla kuulemaan tuotteista ja nauttimaan tarjoiluista.

Tervetuloa iltaamme ihanat asiakkaamme. Olemme kaivanneet teitä paljon!