Liukuvoide

Voi tämä ihana helpotus ja nautinnon antaja. Liukuvoide 🙂

Jokaisella olisi hyvä olla aina liukkari mukana. Siis ihan jokapaikassa.  Ja varsinkin jos puhutaan Eroksen silikonipohjaisesta liukkarista josta on niin paljon muuhunkin kuin vain intiimeille alueille kosteuden antajaksi. Eroksen silikonipohjainen liukkari on ns.puhdas silikoniliukkari eli siihen ei ole lisätty mitään ylimääräistä. Ja sen ansioista tämä voide toimii äärimmäisen hyvin vaikka olisit herkkä ihoinen tai allergikko sillä tämä on täysin tuoksuton ja mauton. Tämä ihanuus sopii täydellisesti myös kaikkien ihanien lelujen sekä kondomien kanssa käytettäväksi ja tämä on myös täydellinen suuseksiin.

Erittäin liukkaan liukuominiasuuden ansioista tämä toimii  täydellisesti myöskin ulkoisessa hieronnassa koska tämä ei tuki ihohuokosia joten iho pääsee “hengittämään” vaikka voidetta et koskaan pesisikään iholta pois. Tämä voide hoitaa ja suojaa ihoa ja pitää ihon kosteana ja kimmoisana. Eikä ole ihme että juuri tätä voidetta suositellaan äideille, jotka odottavat lasta hieromaan vatsanalueelle jotta iho pysyisi kosteana ja kimmoisana eikä raskausarpia syntyisi niin helposti. Tätä voidetta suositellaan myöskin arpien hoitoon sillä tämä pitää arven pehmeänä jolloin arvesta jäävä jälki on kauniimpi ja arpi pääsee paranemaan nopeampaan. Kuivalle iholle tämä on pelastus ja se tunne mikä iholle jää on erittäin mielyttävä eikä tunnu ilkeälle paidankaan alla.

Liukuvoiteena tämä on huippu! Olet sitten juuri seksielämääsi aloittamassa tai jo kokemut niin muista aina käyttää liukkaria. Jo ihan pari tippaa riittää antamaan kosteutta limakalvoille niin että seksi on miellytttävempää teille molemmille eivätkä limakalvot kärsi myöskään yhdynnän tai itsetyydytksen aikana. Liukkareita on paljon paljon erilaisia ja niillä voikin leikkiä. Eri tuoksut, maut, lämmittävät, viilentävät, peppuseksiin suunnatut tai sitten tämä ihanuus voide joka on liuvoiteiden timantti, Eros silikonipohjainen! Leiki, nauti, kosketa, nuole, kovempaa, hellemmin ihan kuinka haluat mutta mitä ja miten ikinä teetkään itsellesi tai toiselle kokeile kuinka paljon nautinnolisempaa se voi olla liukuvoiteen ansiosta.

Tätä ihanuutta myydään meillä Erotiikan Ajassa 5 eri pullo koossa joista pienin sujahtaa helposti farkkujen taskuun, meikkipussiin tai aurinkolasi koteloon. Sitähän ei voi ikinä tietää milloin sitä tarvitsee joten varaa tätä joka housun taskuun sillä onni voi olla lähempänä kuin arvaatkaan. Ja miehet! Teette varmasti vaikutuksen kumppaniinne sillä että huolehditte liukkarin avulla teidän yhteisestä hyvinvoinnista. Tänä päivänä on muotia olla cool, ja mikään ei tee sinusta coolimpaa kuin se että huomioit kumppanisi hyvinvoinnin. Ja hei, nautit itsekin siitä huomattavasti enemmän 😉 Mieluummin hyvin varautunut kuin jäädä sen vuoksi ilman!

Kuumin ja liukkain terveisin, Armi