Pariskunta vibraattorit

Kun pariskunta astuu myymälään sisään ja kysyn kuinka voisin auttaa heitä saan vastaukseksi kysymyksen jonka jo etukäteem tiedän saavani Onko mitään kivaa jolla voisimme leikkiä yhdessä? Hymyilen ja vastaan KYLLÄ ON! Pariskunta vibraattori.

Kuvan malli on ihan huippu luokkaa kun puhutaan pariskunta vibraattorista sillä se  on erittäin monipuolinen. Mutta aloitetaan perusjutusta.

Vibraattori on malliltaan kuin U- kirjain.  Toinen pää laitetaan vaginaan sisään ja toinen pää  jää ulos ottaen klitoriksesta hermopäät kiinni. Ja koska se sisälle menevä pää on sen verran linttana niin vaginaan sisälle  mahtuu vielä penis. Eli vibraattori hieroo yhtä aikaa naista sisäisesti ja ulkoisesti sekä kutkuttaa myös peniksen vartta miehen painautuessa naisen sisään.  Kun mies painautuu vaginaan sisään hän samalla omalla peniksellään puristaa vibraattoria voimakkaammin vaginan yläseinämään jolloin nautinto voimistuu vaginassa.

Tässä kyseisessä mallissa on vielä irrallinen kaukosäädin jolla voidaan vibraattorin voimakkuutta säädellä ohjaimesta mutta samalla kaukosäädin toimii myöskin vibrana. Ja koska tämä ihanan sydämen mallinen kaukosäädin on erittäin linttana sen voi hyvin laittaa vaikka pikkareiden sisään klitoriksen tai kivesten kohdalle ja iltalenkistä tulee paljon nautinnolisempaa.

Tämä kyseinen malli on valmistettu 100% lääketiteen silikonista ja se on myös ladattava eli paristot voidaan unohtaa. Samallla se on myös ympäristöystävällinen ja kunhan huokehdit sen aina välillä laturiin niin tehot eivät koskaan hyydy!  Pieni, sievä, laadukas ja isona plussana juurikin ne 3 vibraa mitä tämä laite sisältää.  Ja kaunis kuin koru!

Vastaavanlaisia löytyy useilta eri valmistajilta ja monenlaisilla ominaisuuksilla mm. yhdellä tai kahdella vibralla. Ilman kaukosäädintä tai jopa kännykkä sovelluksen ladattuaan kännykällä ohjaamalla

Olipa malli mikä hyvänsä muista että tätäkin lelua voidaan käyttää monin eritavoin! Vaginaan ja klitorikseen, Vaginaan ja peppuun päin. Miehellä peppuun ja välilihaan tai kuinka vain.  Heteropareille mutta myöskin nais- ja miespareille oivallinen lelu. Vain mielikuvituksesi on rajana tämän lelun monipuolisuudelle.  Joten olisko aika tulla käymään meillä niin esittelen sinulle kuvan mallin ja muutkin jotta pääsette rakkaasi kanssa jo illalla kokeilemaan lelua joka on suunniteltu nimenomaan yhteiseen kivaan yhtäaikaa!

Tervetuloa!