Pikkujoulut

Tervetuloa Erotiikan ajan jo perinteiseksi muodostuneisiin pikkujouluihin lauantaina 27.11 klo.17 alkaen.

Illassa on tarjouksia joita on mahdoton ohittaa. Tee löytöjä pukinkonttiin uutuuksista sekä hyväksi koetuista  tuotteista sekä voiteista rakkaimmallesi sekä itsellesi. Tarjoukset ovat voimassa vain illan aikana!

 

Illassa on mukana myöskin valokuvaaja Anna Niva BeuatifulPhotos. Olemme rakentaneet jouluisen huoneen jossa voit otattaa pikku tuhmia kuvia itsestäsi ja halutessasi myös pukin kanssa. Kuvaus maksaa ennakkovaraajille vain 50e kuva (lisäkuvat lisämaksusta). Ajat varataan etukäteen! Jos haluat varata ajan laita meille viestiä info@erotiikanaika.fi niin kerromme kuinka toimitaan.

 

Illassa on mukana myöskin pukki jakamassa kaikille tuhmille lahjoja. Pukin sylissä voi käydä istumassa ja kertoa toiveensa. Pukin kanssa voi ottaa kuviakin, mutta jouluhuone on varattu vain lisämaksusta ja vain ennakkovaraajille.

 

Ilta ei maksa mitään eikä sinun tarvitse erikseen ilmoittautua. Illassa ei ole myöskään ostopakkoa! Kaikki ovat tervetulleita yksin tai isommallakin porukalla. Illassa on tarjolla glögiä ja piparia.

Tervetuloa mukaan!

 

Terkuin, Pukki,  Anna Niva BaeutifulPhotos ja Armi ja Reija