Sade, mikä ihana tekosyy peli-illlalle!

Heippa ihanat!

Näyttää kesä siltä ettei ainakaan tänne Oulun korkeudelle saada kuumia kesäpäiviä. Toisaalta siitä ei kannata masentua vaan otta tästä vinkki ja käytttää nämä kylmät ja sateiset päivät oman ja kumppanin seksielämän eli parisuhteen parantamiseen.

Onko esileikki aina samaa? Suudelmat kaulalle, kosketus kiveksiin tai aina samat sanat rakas, mulla tekis mieli. Mitäpä jos kokeilisitte esileikiksi seksipeliä jossa noppa saa päättää mitä, missä ja miten tai arpakuutio johdattaa sinut kiihottavaan tehtävään…

Pelejä on monenlaisia nopista lautapeleihin. Hinnatkin vaihtelevat muutamista euroista useisiin kymmeniin euroihin. Kuvassa yksi suosituimmasta peleistä Rakkauspeli- Sillä mielellä. Peli sisältää pelilaudan, arpakuution, pelinappuloita, ohitan- tehtävä- ja totuuskortteja sekä bonus- tehtäväkortteja. Näiden lisäksi tarvitset seikkailumieltä ja pilkettä silmäkulmaan.

Olettehan molemmat sillä mielellä? Peli-ilta saattaa parhaimmillaan jatkua pitkälle yömyöhään saakka sillä tämäkin peli voi johtaa kiihottaviin toimenpiteisiin varsinaisen pelin jo päätyttyä. Tuleppa käymään meillä Asemakadulla pelikaupoilla ja antaa sateen tulla vaikka joka ilta!

Pitää kuitenkin muistaa yksi tärkeä velvollisuus- voittajan on ehdottomasti nautittava voitostaan pelikumppanin nautintoa unohtamatta!