Seksihelteet

Aurinkoista maanantaita

Kun aamulla avaat telvision ja siellä mainitaan sana seksihelteet en voinut kuin hymyillä! Kuinka ihanan vapauttavaa että jo aamulla  voidaan sanoa sana seksi ilman että se aiheuttaa minussa eli kuunteliassa tai puhujassa hämmennystä. Jotain on siis tehty oikein: SEKSI, SEKSI, SEKSI, ihana seksi! Huudetaan koko maailmalle tämä ihana ja kaunis sana SEKSI!

Ja ne helteet… Seksihelteet, kun on niin kuuma että ei voi kuin sekstailla sisällä, ulkona, autossa, mökkirannassa, piilossa, pusikossa vai missä? Idyllinen mielikuva kun pari sujahtaa heinälatoon kesken heinätöiden. Hame nousee korviin ja vetskari sujahtaa auki nopeammin kuin koskaan.  Ja entäs naku-uinnit keskikesällä tai pyöräretki kun helmat leimahtaa tuulen ansiosta ylös. Kuumat, värikkäät ja rakkautta täynnä  olevat Pridet joita parhaillaan juhlitaan Helsingissä koko viikko. Uskallan väittää että sielläkin yks ellei toinenkin harrastaa seksiä. Kesäfestareita koko kesä täynnä ympäri Suomen ja siellä mansikanmakuiset siideripusut useimmin johtaa kiihkeään kesäromanssiin tai ainakin kuumaan yhden illan juttuun. Voi ihana kesä, seksi ja helteet.

Seksi aivan liian aliarvostettu harrastus. Niin paljon hyvää siitä seuraa. Punaposket, lantiopohjalihas jumppaa, koskettelua, hyväksytyksi tulemista, arvostusta, naurua ja ehkäpä jopa vauvoja. Seksi voi nostattaa itsetuntoa ja sitähän meillä harvoin on liikaa. Joten seksihelteet tulkaa jo Suomeen jotta saamme luvan tähän ihanaan kesäiseen harratukseen.

Mutta emmehän unohda myöskään seksimyrskyjä, seksipilviä, seksisateita, seksipakkasia, seksituulta, seksiä! Seksiä saa ja pitää harrastaa aina kun mieli tekee. Ja jos sinulla ei ole sitä kumppania niin muista sekstailla itsesi kanssa vaikka kivojen lelujen kanssa tai nauti omista käsistäsi. Seksi on ihanaa, kaunista, vapauttavaa! Seksi kuuluu sinulle, minulle, kaikille. Seksi on parasta huumetta. Aina voi keksiä hyvän syyn harrastaa seksiä. Onhan nyt helle, maanantai tai vapaapäivä. Nautitaan seksistä täysillä. Kiitos sinulle joka keksit seksin!

Kuuma, kostea, hikinen. Tänä yönä toimii kikka jokaikinen…. Ja jos ei toimi niin kokeile Zestraa. Parasta Buranaa päänsärkyyn !