Seksilelujen valintaopas osa 3: penisrenkaat

SEKSILELUJEN VALINTAOPAS

 

Osa 3. Penisrenkaat

 

Mikä niiden idea on ja mistä voisi aloittaa, jos renkaita kiinnostaisi kokeilla itse tai kumppanin kanssa?

 

Hupia ja hyötyä

 

Penisrenkaita voi käyttää niin apuvälineenä kuin hupikäytössäkin. 

Apuvälineenä penisrenkaan tarkoitus on voimistaa erektiota ja/tai auttaa pitämään sitä yllä. Penisrenkaan avulla veri pakkautuu peniksen varteen voimakkaammin ja pysyy peniksessä paremmin, eli lisää erektion kestävyyttä.

 

Hupikäytössä tunnetuimpia ovat vibrakoneistolla varustetut värisevät penisrenkaat, mutta myös tavallisista penisrenkaista voi olla paljon iloa. Peniksen hermopäätteet pääsevät paremmin esiin, kun rengas tukee erektiota. Tämä lisää peniksen tuntoherkkyyttä ja saa kosketuksen tuntumaan voimakkaammalta.

 

Yksi, kaksi vai useampia?

 

Peniksen tyven lisäksi sopivan kokoisen renkaan voi asettaa myös kivesten ja/tai terskan ympärille. Useita renkaita voi yhdistellä myös yhtä aikaa käytettäväksi.

 

On olemassa esimerkiksi kolmen erikokoisen penisrenkaan settejä, joista pienin on suunniteltu puettavaksi peniksen varteen, keskikokoinen kivesten ympärille ja isoin sekä peniksen että kivesten ympärille. Pientä rengasta voi kokeilla myös terskan ympärille.

Toinen vaihtoehto ovat kahdeksikon muotoiset, kahden renkaan muodostamat rengasyhdistelmät. Niitä on tarkoitus käyttää peniksen varteen ja kivesten ympärille. 

 

Kestävyyttä ja vahvuutta erektioon

 

Peniksen ympärille puettuna penisrengas lisää erektion kestävyyttä. Suosittelemmekin aina penispumpun käytön yhteydessä käyttämään penisrengasta ja sujauttamaan sen paikalleen heti pumppailun jälkeen. Penisrengas toimii tietysti myös yksistään, jos erektion saamisessa ei ole ongelmaa. 

 

Kivesrengas, eli kivesten ympärille puettu rengas taas itsessään lisää erektion vahvuutta. Yhtäaikainen kivesrenkaan ja penisrenkaan käyttö vahvistaa molempien renkaiden vaikutusta.

 

Materiaalilla vaihtelua ja vaikutusta

 

Penisrenkaiden materiaali voi olla mitä tahansa jopa ranteen ympärille venyvästä, pehmeästä ja äärimmäisen joustavasta materiaalista täysin joustamattomaan metalliin. 

 

Moni peniksellinen kokee venyvät renkaat helposti lähestyttäviksi ja miellyttäviksi käyttää. Niiden etuna on myös se, että materiaalin joustavuuden ansiosta ne sopivat kokonsa puolesta useammille. Tietysti myös joustavien renkaiden välillä on eroja niin joustavuudessa, koossa kuin muissakin ominaisuuksissa. 

 

Penisrengas tukee erektiota sitä paremmin, mitä jäykempää materiaalia rengas on. Kaikkein joustavimmat renkaat ovatkin yleensä ottaen parhaita muuhun kuin apuvälinekäyttöön. 

 

Leveydellä on väliä

 

Penisrenkaiden leveys vaihtelee hiuslenkkiä muistuttavan ohuesta renkaasta donitsimaisiin (https://erotiikanaika.fi/tuote/gk-power-rengas-2/ ) , peniksen vartta jopa useiden senttien verran peittäviin renkaisiin. On olemassa myös rengaskokonaisuuksia, joissa hyvin leveä ja peittävä rengas muodostuu kahdesta tai jopa viidestä (https://erotiikanaika.fi/tuote/gk-power-rengas-5/ ) yhtenäisestä ohuemmasta renkaasta.

 

Leveämmät renkaat puristavat usein ohuempia voimakkaammin, mutta leveyden ansiosta renkaan paine jakautuu laajemmalle alueelle. Moni kokeekin ne käytössä miellyttäviksi.

 

Hyvin leveistä, donitsimaisista renkaista voi olla apua myös esimerkiksi silloin, kun kumppani kokee yhdyntäkipuja tai epämukavuutta peniksen työntyessä syvälle vaginaan. Rengas rajoittaa hieman työntymissyvyyttä ja voi tuoda molemmille osapuolille mukavuutta seksiin.

 

Kokoasioita

 

Joustamaton tai vain hieman joustava penisrengas täytyy valita omiin tai kumppanin mittoihin sopivaksi. Usein niitä myydäänkin setteinä, jolloin eri kokojen väliltä voi etsiä omaan tarkoitukseen ja mittoihin sopivan renkaan. 

 

Joustavista renkaista löytyy myös erilaisia ympärysmittoja. Kaikkein siroimmat renkaat eivät joustavuudestaan huolimatta välttämättä tunnu käytössä miellyttävältä, jos ne ovat liian tiukkoja käyttäjälleen. Mukavan napakoita ne saavat tukea ajatellen kuitenkin olla. 

 

Säädettävät penisrenkaat ovat näppäriä, sillä ne voi kiristää sopimaan juuri omiin mittoihin. Nämä renkaat ovatkin yleensä joustamatonta materiaalia. Kiristystapa ja materiaalin paksuus vaihtelevat tuotekohtaisesti. Kiristettäviä renkaita löytyy myös niin yhdellä kuin useammallakin kiristettävällä lenkillä, eli vain peniksen tai kivesten ympärille tai sekä että.

 

Päälle, vedä!

 

Venyvää materiaalia olevan penisrenkaan voi hyvin pukea päälle jo ennen erektiota. Joustamattomat ja säädettävät penisrenkaat suositellaan puettavaksi, kun erektio on jo vahva. Renkaiden pukemisessa voi ja kannattaakin tarvittaessa käyttää apuna liukuvoidetta. 

 

Kuulat ja nystyt nautintoon

 

Erilaiset rengasmuotoilut tuovat vaihtelunhaluiselle lisää nautintoa. Joissain penisrenkaissa on esimerkiksi renkaan sisäpinnalla pehmeitä nystyjä, jotka stimuloivat peniksen vartta. On olemassa myös joustavia penisrenkaita, joiden sisällä on joustamattomia metallikuulia. Nämä kuulat tuovat penisrenkaan käyttäjälle aivan uudenlaista tuntumaa. 

 

Joissain tapauksissa erilaisia nystyjä voi olla myös penisrenkaan ulkopinnalla, jolloin niillä voidaan saada yhdynnän aikana erilaista stimulaatiota myös kumppanille.

 

Värisevää nautintoa

 

Perinteiset paristokäyttöiset värisevät penisrenkaat

( https://erotiikanaika.fi/tuote/vibrallinen-rengas-pinkki/ ) on tarkoitettu pääasiassa pimpillisen kumppanin iloksi yhdynnän aikana. Ajatuksena on, että värisevä osa tuo usein kaivattua lisästimulaatiota klitorikselle.

 

USB-ladattavat penisrenkaat ovat viime aikoina yleistyneet huimasti. Ladattava moottori koetaan usein käytössä nappiparistoilla toimivia näppärämmäksi, mutta USB-ladattavissa tuotteissa on muitakin hyviä puolia. 

 

Valikoimistamme löytyvissä Satisfyerin ladattavissa penisrenkaissa on liuta erilaisia värinäohjelmia, eli ei tarvitse tyytyä vain yhteen värinään, kuten useimmissa paristokäyttöisissä penisrenkaissa. Värinä on yleensä myös USB-ladattavissa penisrenkaissa huomattavasti voimakkaampi kuin paristokäyttöisissä penisrenkaissa. Yhdyntäkäytössäkin se tuntuu kumppanin lisäksi myös penikselliselle itselleen. 

 

Voimakkaat värinät antavat penisrenkaalle paljon muitakin käyttömahdollisuuksia, etenkin jos rengas itsessään on säädettävä. Renkaan voi jättää auki ja värinää voi käyttää sellaisenaan pikkuvibraattorina koko kehon hyväilyyn, tai kuljettaa penisrengasta peniksen vartta pitkin. 

 

Penisrenkaan voi myös pukea niin, että se värisee kiveksiin päin. Joissain malleissa on myös mahdollisuus yhdistää tuote Bluetooth-yhteydellä Satisfyerin omaan sovellukseen ja ohjata tuotteen värinöitä sen kautta. Halutessaan voi siis vaikkapa lähteä nauttimaan auringosta housut väristen 😉

 

Penisrenkaat ovat siis paljon muutakin kuin renkaita ja niiden käyttömahdollisuus niin yksin kuin yhdessäkin ovat laajat.

Tule ihmeessä tutustumaan valikoimaamme myymälässä ja nappaa kesärenkaat nautintoon! 😉 Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa. 

 

Terkuin,

Erotiikan Ajan tytöt