Shibari workshop ammattilaisille pe 27.8 klo.17-20

Shibari-workshop ammattilaisille, kurssi on siis suunattu terveydenhuoltoalan henkilöstölle
(seksuaalinouvojat/-terapeutit, psykoterapeutit, psykologit, lääkärit yms. )

Pe 27.8.2021 Oulussa De Gamlas Hem Kirkkokatu 54 klo 17-20 johdatus shibari-sidontaan, perustekniikkaa, turvallisuus, shibari-session kulku, sidonta terapian välineenä

Shibari on japanin kielinen sana, joka tarkoittaa sitomista kauniisti tai koristeellisesti. Shibari workshopissa tutustumme köysiin ja sen mahdollisuuksiin ammattilaisten kesken. Parhaimmillaan sitominen voi olla terapeuttinen tai meditatiivinen kokemus, se voi parantaa, poistaa jännityksiä tai lukkoja. Sidottavan ja sitoja välille syntyy luottamus ja selkeät roolit. Roolit voivat olla selkeät; joku haluaa sitoa ja ottaa vastuun, toinen haluaa menettää kontrollin ja alistua. Sitoja saa sidottavan aistit herkistymään.

Sidomme kurssilla ensin itse itseämme. On tärkeää, että sitoja tietää, miltä köydet tuntuvat, miten liikkuminen köysissä voimistaa painetta ja kipua. Sidontaa voi sen jälkeen kokeilla myös parin kanssa. Kurssille voi tulla ilman aiempaa kokemusta ja juuri sellaisena kuin olet. Käymme läpi sidontaan liittyviä ennakkoluuloja, keskustelemme peloista ja sidontaan liittyvistä riskeistä. Mietimme sidonnan monia mahdollisuuksia, mitä se kenellekin voi antaa.

Kurssille voi tulla kiinnostuksesta, uteliaisuudesta, kokeilunhalusta, tiedonhalusta, herättämään seksuaalista energiaa ja pitämään hauskaa! Mietimme vastauksia kysymyksiin: Voisinko tuntea oloni hyväksi ja turvalliseksi sidottuna? Nautinko köysien syleilystä? Haluaisinko tuntea kipua? Saanko nautintoa vallasta? Pystynkö ottamaan vastuun toisesta? Kuulenko myös sanattomia viestejä? Herääkö seksuaalinen energia ja sisäinen villipeto minussa? Voisinko suositella asiakkailleni sidontaa?

Sitomisesta ei uskalleta puhua, koska se yhdistetään voimakkaasti BDSM ja kinky kulttuuriin ja yhteiskunnan normien vastaiseksi. Sitominen voi kuitenkin olla taidetta, jossa tavoitellaan kauniita solmuja, asetelmia ja esteettistä nautintoa. Sitominen on matka, jossa ajalla ei ole merkitystä, arkiset askareet unohtuvat ja mieli rentoutuu. Lopputuloksella ei ole merkitystä, vain sillä, millaiselta matka tuntuu.

Kurssin hinta 50€ ( sis. alv 24% )

Ilmoittaumiset ja lisätiedot info@erotiikanaika.fi

Kurssilla on köysiä, joita saa lainata. Halutessasi voit myös ostaa niitä kotiin vietäväksi 2kpl 15€.

Saara Kantanen on Kurjennokan emäntä, sitoja, teatteripuvustaja, käsityöläinen, lampuri. Saaralle shibarista on tullut elämäntapa ja intohimon kohde. Hän järjestää Kurjennokassa Billnäsissä sidontakursseja: naisille itsensä sitomista, pareille viikonloppukursseja, sidontaa myös privaatisti terapiana ja traumojen käsittelyn tukena. Saara on pohtinut blogissaan shibarin käyttöä laajemmin hoitotyössä.

www.beautyofshibari.fi
Instagram @beauty_of_shibari_