Sormiperhonen

Ihanaa maanantaita ystävät 🙂

Ulkona on jo kylmä sillä talvi tekee tuloaan. Puista tippuu lehdet ja maa on värikkäimmillään. Niin ihanaa ja kaunista mutta illat on jo kylmiä. Mutta eipä hätää sillä kylmiin iltoihin suosittelen jälleen leikkimistä oman rakkaan kanssa. Tai jos sinulla ei ole kumppania niin leikkimistä oman vartalon kanssa ja seksuaalinen hyvinvointi kukoistaa yhtä kauniina kuin luonto. Hymy huulilla, posket punaisina ja silmät kiiltää. Ihanaa olla leikki-iässä 😉

Sormiperhonen on erittäin kätevä ja helppo käyttöinen yhdynnän aikana sillä kuten nimikin sen sanoo niin tämä kiihotin laitetaan  sormeen kiinni jolloin sinun on helppo yhdynnän aikana siirtää vain oma kätesi klitoriksen tai muiden ulkoisten hermopäiden kohdalle. Haluaisinkin taas muistuttaa että vibrat eivät ole vain naisten juttu vaan niitä kannattaa käyttää myöskin miehelle mm.sisäreisien, kivesten ja alavatsan kutitteluun. Tämä sormiperhonen on siihen oiva apuväline sillä se on erittäin pehmeä joten se on lämpimän  ja mielyttävän tuntuinen iholla. Ihanaa tässä lelussa on myös se että vibrakoneisto on tässä irrallinen joten voit käyttää perhosta ilman vibraa tai vibran kanssa. Myös pelkkää vibraa voi käyttää yksin eikä aina vain tämän perhosen kanssa.  Myös tämän lelun pesu on helppoa sen irrallisen vibran ansioista.

Tässä mallissa on  7 erilaista värinää joten vibraan ei ihan heti kyllästy. Mieikuvitusta taas kehiin ja anna jokaiselle vibrateholle oma nimi. Esimerkiksi mustikka. Näin kun sinä ja kumppanisi olette ainoat jotka asiasta tietää voi esileikki alkaa jo vaikka kaupassa ollessa että maistuisko tänään mustikka? Tai olisko jokaiselle viikonpäivälle oma vibra? Pieni kiusoittelu tekee aina esileikistä hauskempaa ja himoittavampaa. Sormiperhosta saa meiltä Erotiikan Ajasta kolmessa eri värissä. Kirkas, pinkki ja violetti. Monesti kysytään että onko sillä värillä väliä mutta minä väitän että jossain määrin on. Jos esimerkiksi pinkki on sinun inhokki väri niin sen väristä lelua ei tee mieli käyttää niin usein kuin sen väristä joka silmiä hivelee.

Voiko kylmiä syysiltoja enään paremmin viettää kuin oman rakkaan kans leikkien ja peittoa heiluttaen? No ei voi joten suosittelen lämpimästä käymään  meillä lelukaupassa ja sitten pikaisesti kotiin. Ai miten ihanaa onkaan saada taas leikkiä!