Upea, aistikas, viettelevä minä! Naistenilta 26.8 klo.17 alk.

Oletko aina haaveillut että sinun haaveet, unelmat tai fantasiat sinusta itsestäsi toteutuisi ja ne ikuistettaisiin sinulle upeina kuvina? Rohkea, romanttinen? Köysillä, ruusuilla?
Kumia, verkkoa? Pitsiä tai satiinia? Vain mielikuvitus on rajana!

Tule iltaamme mukaan jossa upea Nina Tulilahti Cabaret Mystique Studiosta valokuvaamosta esittelee töitään ja kertoo samalla,kuinka kenestä tahansa voidaan saada upeat, sensuellit valokuvat. Ammattitaitoisen valokuvaajan kanssa meistä jokainen voi löytää oman sisäisen huippumallinsa ikään, ruumiinrakenteeseen tai muuhunkaan ulkoiseen tekijään katsomatta. Parhaassa tapauksessa valokuvaus on positiivisesti ja voimaannuttavasti omaan kehonkuvaan vaikuttava kokemus.

Cabaret Mystique Studios on valokuvaamo joka on erikoistunut boudourkuvauksiin. Boudouirkuvauksissa ylistetään naiskauneutta, ihania vartalon muotoja ja herkutellaan kauniilla vaatteilla.. Bourdoirkuva on aistikas ja vihjaileva, mutta kuitenkin hienotunteinen.

Ilta on tarkoitettu kaikille naisille. Ilta ei maksa mitään eikä sinne tarvitse ilmoittautua. Illassa ei myöskään ole ostopakkoa eli ei mitään velvollisuuksia sinua kohtaan. Tervetuloa yksin tai vaikka isommassa porukassa. Löydetään jokainen meidän upea naiseus!
Illassa tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.